EI Electronics Relaisbasis 5a 230v 10 jaars lithium back-up draadloos (rf)

 167,59 Incl. BTW

EI-Elektrischedeuropener.com

Retour: 2 Weeks

Beschrijving

Met een relais kun je externe apparatuur aansturen. Het is als het ware een interface tussen de Ei Electronics melders en externe apparatuur. Hierdoor kan je bijvoorbeeld bij een alarm van rookmelders deurdrangers, een lift, optische of akoestische signalering aansturen. Zo kunnen deuren die onderdeel zijn van de brandcompartimentering, automatisch gesloten worden als de rookmelders in alarm gaan. Wel zo veilig.

Verplichting toepassing vrijloopdrangers

Met ingang van juli 2021 dienen voordeuren van woningen in wooncomplexen die uitkomen op een inpandige gang zelfsluitend te zijn volgens artikel 6.26 van het Bouwbesluit 2012. Daarbij wordt het in woongebouwen met gesloten algemene gangen en trappenhuizen verplicht om alle voordeuren van woningen zelfsluitend te maken via een vrijloopdranger. Toepassing van een relais is hiervoor zeer geschikt.

Koppelen relais
Alle relais van Ei Electronics hebben een potentiaal vrij wisselcontact van max 5A en worden 230V gevoed (behalve type Ei413). De Ei428 is draadloos koppelbaar en is voorzien van een 10 jaars lithium back-up batterij. Bij een 230V spanningsuitval blijft het relais werken! Extra veilig dus!

EI-Elektrischedeuropener.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EI Electronics Relaisbasis 5a 230v 10 jaars lithium back-up draadloos (rf)” te beoordelen