FAQ

 • Weergave site
  De site wordt het beste weergegeven via de browser chrome, op andere brouwsers kunnen kleuren anders zijn of indelingen van de site.

 

 • Din Links of rechts
  Dit betekend, dat u hier moet kiezen voor een linker of een rechter sluitplaat, staat u voor de deur en scharniert de deur naar u toe, en zit het scharnier links van u dan kiest u de DIN links, zit de scharnier rechts van u dan kiest u Din rechts.

 

 • Arbeidsstroom of Ruststroom
  Arbeidsstroom bij arbeidsstroom ontgrendeld het slot op het moment dat er spanning op het slot wordt gezet dit wordt het meeste toegepast.
  Ruststroom wordt vooral veel toegepast bij deuren die ook een noodfunctie hebben. zodat de deur in een spanningsloze toestand de toegang vrij geeft. bv in combinatie met met een groene noodknop of een brandmeldcentrale.

 

 • Spanning
  De Standaard gebruikte spanning is meestal 10-24V AC/DC het overgrote deel zal voldoen aan deze spanning.
  Voor oudere “intercom” installaties kunt u nog wel eens 6-12v AC/DC tegenkomen.
  En bij ruststroom komt het meest 12V = voor en in specifieke situaties 24V= 

 

 • Axiaal of Radiaal
  Axiaal betekend dat schootvanger buiten zijn behuizing draait er zal dus voor de uitslag een sparing in het kozijn moeten worden gemaakt.
  Radiaal betekend dat schootvanger minder ver buiten zijn behuizing draait er zal dus voor de uitslag een kleinere sparing in het kozijn moeten worden gemaakt.

 

 • Schootgeleider
  Schootgeleider betekend dat schootvanger niet buiten zijn behuizing draait er zal dus voor de uitslag een geen sparing in het kozijn te behoeven worden gemaakt. uitstekend geschikt voor stalen/aluminium kozijnen

Downloads

 

 

Al onze artikelen kunnen door een kundige installateur voor u geïnstalleerd worden vraag naar de mogelijkheden

BTW (VAT) verlegd

Bent u ondernemer in een EU land dan kan de BTW (VAT) naar u verlegd worden.
Dit doet u, door tijdens het afrekenen uw geldige EU BTW nummer op te geven, De bijbehorende BTW wordt dan naar u verlegd en zal direct worden door berekend in het totaal.