Ruilen en Retourneren

Retourneren

Bent u niet tevreden over het door uw gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte product, kunt u het product retoursturen!

In het kader van de wet “Kopen op Afstand” heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u wel zelf de porto kosten voor het terugsturen moet betalen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, ons advies is dan ook om dit aangetekend te doen. Wanneer u binnen 14 dagen meldt dat u uw bestelling wilt retourneren heeft u vanaf dat moment 14 dagen om te retourneren.

  • Alleen onbeschadigde, ongebruikte, complete artikelen in originele verpakking komen in aanmerking voor creditering.
  • Artikelen met klantspecifieke aanpassingen kunnen niet worden geretourneerd ter creditering.
  • Elektrischedeuropener brengt kosten in rekening m.b.t. artikelen die binnen 30 dagen na factuurdatum worden geretourneerd ter creditering; 10% van de brutoprijs, met een minimum van € 25,00 exclusief BTW.
  • Na 30 dagen na factuurdatum komen geretourneerde artikelen niet in aanmerking voor creditering en worden derhalve niet geaccepteerd.

Voorwaarden retourzending artikelen

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden inclusief de oorspronkelijke aankoopnota. De producten mogen niet geactiveerd of gebruikt zijn. U mag de producten niet meer beoordelen/gebruiken dan noodzakelijk. De complete verpakking dient aanwezig te zijn. Verzegelingen mogen niet verbroken zijn (van bijvoorbeeld software).

Niet alle artikelen kunnen geruild/geretourneerd worden
Onderstaande artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd:
1.Software waarvan de verzegeling verbroken is.
2.Batterijen en andere verbruiks artikelen waarvan de verpakking geopend is.
3.Artikelen die om hygienische redenen niet geruild kunnen worden indien de verzegeling verbroken is. Dit zijn producten als: oordopjes, headsets en hoofdtelefoons
4.Ingewisselde of ingevulde vouchers die bij ons gekocht zijn of tegoedbonnen.

Stappenplan retour zendingen

Wilt u gebruik maken van de retourregeling? Dan vragen wij u het op de volgende manier te doen. Zo kunnen wij de retourzending zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

Ga naar de account pagina en meld de retourmelding aan.

Geef bij de retourzending duidelijk aan wat er moet gebeuren (omruilen voor een ander artikel of aankoopbedrag crediteren).

Als u het ontvangen artikel wilt omruilen voor een ander artikel, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mailbericht van ons met verdere informatie.

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag, zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na de melding dat u uw bestelling wilt retourneren, terug op uw rekening. De betaling vindt niet eerder plaats dan dat de verzonden bestelling bij ons retour zijn en technisch gecontroleerd zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Elektrischedeuropener.com

Retour verzoek

No order selected.