Elektrische-Deuropener

Official Maasland Partner

Flexeria de nieuwe standaard in mobiele toegangsoplossingen

Flexess Aqua codesloten en paslezers

Gratis verzenden!!
1 tot 2 werkdagen

Aanbieding

advertisement

Elektrischedeuropener.com

Voor Bedrijf VVE en particulier. Is je huidige sluitplaat stuk of moet een deur elektrisch vergrendeld worden? Zoek en vindt hier de manier om je deur te herstellen te vergrendelen of juist open te sturen van eenvoudige sluitplaat, tot een volautomatische deurautomaat, en van codeslot tot vinger scanlezer je vindt het hier.

En krijg je het allemaal even niet geïnstalleerd,  we doen het graag voor je, vraag een offerte aan voor de installatie.

Met vriendelijke groet,

Edwin Bijkersma RSE

QR code op verpakkingen

Begin dit jaar zijn we gestart met de voorbereidingen voor het plaatsen van een QR code op de verpakkingen van onze producten. Door deze QR te scannen wordt de handleiding van het product digitaal beschikbaar. Hierdoor wordt de gedrukte handleiding overbodig en wordt daarom niet meer in de verpakking bijgesloten wat minder belastend is voor het milieu.
Doordat wij gebruik maken van dynamische QR codes zal bij het scannen altijd de actuele handleiding beschikbaar zijn. Het plaatsen van de QR codes zullen wij gefaseerd uitvoeren om zo weinig mogelijk verpakkingen en gedrukte handleidingen onnodig weg te hoeven gooien.

Registreer je

Registreer je nu en ontvang korting op uw eerste aankopen